Αντλία πέους – σε τι χρησιμεύει και πως μπορείτε να την χρησιμοποιήσετε

αντλια για επιμηκυνση πεους
Μην το χάσετε!
Θέλεις να χάσεις τα κιλά των εορτών και σύνολο έως 10 κιλά σε 1 μήνα; 

-10 κιλά σε ένα μήνα!

Invalid email address
Λάβετε στο e-mail σας τον απόλυτο ΟΔΗΓΟ, εντελώς δωρεάν!

Αντλία πέους – σε τι χρησιμεύει και πως μπορείτε να την χρησιμοποιήσετε

Μια αντλία πέους είναι μια από τις λίγες επιλογές που υπάρχουν για την επιμήκυνση του πέους αλλά και για τους άνδρες που δεν μπορούν να έχουν ή να διατηρήσουν μια στύση -στυτική δυσλειτουργία.

Μια αντλία πέους αποτελείται από έναν πλαστικό σωλήνα που ταιριάζει ακριβώς πάνω από το πέος, μια αντλία την οποία είτε κινείτε με το χέρι είτε λειτουργεί με μπαταρία και μια ζώνη που εφαρμόζει γύρω από τη βάση του πέους μόλις αυτό έρθει σε στύση.

Μια αντλία πέους μερικές φορές ονομάζεται αντλία κενού ή ακόμα και συσκευή στύσης.

 

Γιατί έχει δημιουργηθεί η αντλία του πέους;

Η στυτική δυσλειτουργία είναι ένα κοινό πρόβλημα, ειδικά μετά από μια χειρουργική επέμβαση στον προστάτη ή σε ηλικιωμένους άνδρες.

Άλλες θεραπείες για τη στυτική δυσλειτουργία περιλαμβάνουν φάρμακα που εισάγονται μέσω της άκρης του πέους σας στην ουρήθρα -ο σωλήνας που μεταφέρει ούρα και σπέρμα- ενέσεις που γίνονται στο πέος και εμφυτεύματα πέους που τοποθετούνται χειρουργικά.

Τα εμφυτεύματα πέους και η αντλία χρησιμοποιούνται επίσης για τη μεγέθυνση πέους.

 

Μια αντλία πέους μπορεί να είναι μια καλή επιλογή αν αυτές οι θεραπείες προκαλούν παρενέργειες, δεν λειτουργούν ή δεν είναι ασφαλείς για εσάς.

 

Οι αντλίες πέους μπορεί να είναι μια καλή θεραπεία στυτικής δυσλειτουργίας και μεγέθυνσης του πέους σας για διάφορους λόγους:

 

 • Οι αντλίες πέους είναι αποτελεσματικές: Με την πρακτική και τη σωστή χρήση, η πλειοψηφία των ανδρών μπορεί να καταφέρει μια στύση επαρκή για το σεξ.
 • Οι αντλίες πέους είναι λιγότερο επικίνδυνες από τις άλλες θεραπείες: Ο κίνδυνος ανεπιθύμητων ενεργειών ή επιπλοκών είναι μικρότερος από ό, τι με οποιαδήποτε άλλη θεραπεία στυτικής δυσλειτουργίας.
 • Το συνολικό κόστος είναι χαμηλότερο: Μετά την αρχική αγορά, η χρήση μιας αντλίας πέους κοστίζει λιγότερο από οποιαδήποτε άλλη θεραπεία στυτικής δυσλειτουργίας.
 • Οι αντλίες πέους είναι μη επεμβατικές: Δεν απαιτούν χειρουργική επέμβαση και δεν εισάγονται φάρμακα στην άκρη του πέους αλλά δεν γίνονται και ενέσεις.
 • Οι αντλίες πέους μπορούν να χρησιμοποιηθούν συνδυαστικά και με άλλες θεραπείες: Μια αντλία πέους μπορεί να χρησιμοποιηθεί μαζί με φάρμακα ή ένα εμφύτευμα πέους. Για μερικούς άνδρες, ο συνδυασμός θεραπειών στυτικής δυσλειτουργίας λειτουργεί καλύτερα.
 • Η χρήση μιας αντλίας πέους μπορεί να σας βοηθήσει να ανακτήσετε τη στυτική λειτουργία μετά από ορισμένες διαδικασίες:Για παράδειγμα, η χρήση μιας αντλίας πέους μπορεί να βοηθήσει στην αποκατάσταση της ικανότητάς σας να αποκτήσετε φυσική στύση μετά από χειρουργική επέμβαση προστάτη ή ακτινοθεραπεία για καρκίνο του προστάτη.

 

Κίνδυνοι από τη χρήση αντλίας πέους

Αν και οι αντλίες πέους είναι ασφαλείς για τους περισσότερους άνδρες, υπάρχουν μερικοί δυνητικοί κίνδυνοι.

Για παράδειγμα:

 • Υπάρχει αυξημένος κίνδυνος αιμορραγίας εάν παίρνετε φάρμακα για την αραίωση του αίματος.
 • Μια αντλία πέους μπορεί να μην είναι ασφαλής αν έχετε δρεπανοκυτταρική αναιμία ή άλλη διαταραχή του αίματος. Αυτές οι παθήσεις μπορεί να σχηματίσουν θρόμβους αίματος ή να δημιουργηθεί αιμορραγία.

Ενημερώστε το γιατρό σας σχετικά με όλες τις συνήθειες σας αλλά και τα φάρμακα που παίρνετε. Μη ξεχάσετε να αναφέρετε τυχόν συμπληρώματα, βότανα και βιταμίνες. Αυτό θα βοηθήσει στην αποφυγή πιθανών προβλημάτων και παρενεργειών.

 

Παρενέργειες από τη χρήση αντλίας πέους

Οι ανεπιθύμητες ενέργειες από τη χρήση μιας αντλίας πέους μπορεί να περιλαμβάνουν:

 

 • Μικρές κόκκινες κουκίδες στο πέος: Αυτό προκαλείται από αιμορραγία κάτω από την επιφάνεια του δέρματος του πέους.
 • Μουδιασμένο και κρύο δέρμα που έχει πάρει μια μπλε απόχρωση: Αυτό μπορεί να συμβεί όταν η ζώνη συστολής είναι στη θέση της.
 • Πόνος ή μώλωπες: Γνωρίζοντας πώς να χρησιμοποιήσετε σωστά την αντλία πέους μπορεί να σας βοηθήσει να αποφύγετε τον τραυματισμό του πέους σας.
 • Αίσθημα ότι κάπου έχει εγκλωβιστεί το σπέρμα: Ίσως αισθανθείτε ότι το σπέρμα σας παγιδεύεται κάπου όταν εκσπερματίζετε, ή η εκσπερμάτωση μπορεί να είναι οδυνηρή.

 

Οι αντλίες πέους έχουν και κάποια ακόμα πιθανά μειονεκτήματα:

 

 • Στύση που δεν αισθάνεται φυσική: Οι αντλίες πέους μπορούν να προκαλέσουν στύση που δεν αισθάνεται φυσική ή αυθόρμητη. Μπορεί να έχετε έλλειψη σταθερότητας στη βάση του πέους κάτι που θα κάνει το πέος σας να περιστρέφεται περισσότερο από ότι θα γινόταν με μια φυσιολογική στύση.
 • Αδεξιότητα: Η χρήση μιας αντλίας πέους απαιτεί υπομονή και κατανόηση τόσο από εσάς όσο και από τον σύντροφό σας. Μπορεί να χρειαστεί κάποιος χρόνος για να είστε άνετοι με τη χρήση της συσκευής.
 • Χρειάζεται χειρονακτικός συντονισμός: Οι αντλίες πέους απαιτούν τη χρήση των χεριών και των δακτύλων για να δουλέψουν όπως πρέπει, κάτι που μπορεί να αποτελέσει πρόβλημα για μερικούς άνδρες ή τους συντρόφους τους.

 

Πώς να προετοιμαστείτε

Για να διαπιστώσει ο γιατρός σας αν μια αντλία πέους είναι μια καλή επιλογή θεραπείας για εσάς,  μπορεί να σας ρωτήσει σχετικά με:

 • Οποιεσδήποτε ασθένειες έχετε τώρα ή είχατε στο παρελθόν
 • Για τραυματισμούς ή χειρουργικές επεμβάσεις που είχατε, ειδικά αυτές που αφορούν το πέος, τους όρχεις ή τον προστάτη σας
 • Τι φάρμακα παίρνετε, συμπεριλαμβανομένων των συμπληρωμάτων και των βοτάνων
 • Ποιες θεραπείες στυτικής δυσλειτουργίας έχετε δοκιμάσει στο παρελθόν και πόσο καλά δούλεψαν

Ο γιατρός σας θα κάνει πιθανώς μια φυσική εξέταση, η οποία συνήθως περιλαμβάνει τον έλεγχο των γεννητικών οργάνων σας και την αίσθηση του παλμού σας στις αρτηρίες σε διάφορα μέρη του σώματός σας (περιφερειακές αρτηρίες).

 

Πως θα επιλέξετε μια αντλία πέους

Ορισμένες αντλίες πέους είναι διαθέσιμες χωρίς ιατρική συνταγή, αλλά μιλήστε με το γιατρό σας πριν αγοράσετε ένα. Ο γιατρός σας μπορεί να συστήσει ή να συνταγογραφήσει ένα συγκεκριμένο μοντέλο. Με αυτόν τον τρόπο μπορείτε να είστε σίγουροι ότι ταιριάζει στις ανάγκες σας και ότι είναι κατασκευασμένο από έναν αξιόπιστο κατασκευαστή.

Βεβαιωθείτε ότι η αντλία πέους που χρησιμοποιείτε έχει έναν περιοριστή κενού, ο οποίος διατηρεί την πίεση από το να πάρει πάρα πολύ ψηλά και να τραυματίσει το πέος σας.

Πριν χρησιμοποιήσετε μια αντλία πέους για πρώτη φορά, καλό θα ήταν να ξυρίσετε οποιαδήποτε ηβική τρίχα κοντά στη βάση του πέους σας έτσι ώστε να μην πιαστεί στο δαχτυλίδι.

 

Αντλίες πέους για επιμήκυνση πέους

Τι μπορείτε να περιμένετε από μια αντλία με σκοπό την επιμήκυνση του πέους

 

Η χρήση μιας αντλίας πέους απαιτεί μερικά απλά βήματα:

 • Τοποθετήστε τον πλαστικό σωλήνα πάνω στο πέος σας.
 • Χρησιμοποιήστε την αντλία χεριού ή την ηλεκτρική αντλία προσκολλημένη στο σωλήνα για να δημιουργήσετε ένα κενό μέσα στο σωλήνα και να τραβήξετε αίμα μέσα στο πέος.
 • Μόλις έχετε στύση, σπρώξτε τον δακτύλιο γύρω από τη βάση του πέους σας. Αυτό σας βοηθά να διατηρήσετε την στύση διατηρώντας το αίμα μέσα στο πέος.
 • Αφαιρέστε τη συσκευή κενού. Η στύση τυπικά διαρκεί αρκετά ώστε να ολοκληρωθεί η σεξουαλική επαφή.
 • Μην αφήνετε τον δακτύλιο στη θέση του για περισσότερο από 30 λεπτά – η διακοπή της ροής αίματος για μεγάλο χρονικό διάστημα μπορεί να τραυματίσει το πέος σας.

 

Αποτελέσματα

Η χρήση μιας αντλίας πέους δεν θα θεραπεύσει τη στυτική δυσλειτουργία, αλλά μπορεί να δημιουργήσει μια στύση που θα κρατήσει αρκετά ώστε να έχετε μια ολοκληρωμένη σεξουαλική επαφή. Μπορεί να χρειαστεί να συνδυάσετε τη χρήση μιας αντλίας πέους με άλλες θεραπείες, όπως λήψη φαρμάκων για τη στυτική δυσλειτουργία ή αλοιφές gel όπως το Titan Gel ή η κρέμα Maral Gel που βοηθάει αποτελεσματικά στην επιμήκυνση πέους.