Επιμήκυνση πέους με φυσικό τρόπο ή χειρουργική επέμβαση;

επιμηκυνση πεους με φυσικο τροπο ή χειρουργική επέμβαση
Μην το χάσετε!
Θέλεις να χάσεις τα κιλά των εορτών και σύνολο έως 10 κιλά σε 1 μήνα; 

-10 κιλά σε ένα μήνα!

Invalid email address
Λάβετε στο e-mail σας τον απόλυτο ΟΔΗΓΟ, εντελώς δωρεάν!

Επιμήκυνση πέους με φυσικό τρόπο ή χειρουργική επέμβαση;

Τι είναι πιο ασφαλές; Η επιμήκυνση πέους με φυσικό τρόπο ή μια χειρουργική επέμβαση πέους;

 

Τον τελευταίο καιρό βγαίνουν σχεδόν καθημερινά νέα προϊόντα για την επιμήκυνση πέους.

Παλαιότερα υπήρχαν μόνο άσχημες αντλίες που διαφημίζονταν σε πορνογραφικά περιοδικά.

Αλλά πλέον λόγω της ανωνυμίας που μπορούμε να έχουμε μέσω του διαδικτύου το ζήτημα του μεγέθους του πέους μπορεί να συζητηθεί περισσότερο από κάθε άλλη φορά.

Τώρα όλο και περισσότεροι άνδρες έχουν αποδεχτεί το γεγονός ότι γεννήθηκαν με μικρό μέγεθος πέους – αν και οι περισσότεροι έχουν πέος σε φυσιολογικό μέγεθος και όχι μικρό- και ως εκ τούτου είναι ανεπαρκείς στο κρεβάτι, με αποτέλεσμα αυτό να έχει κάνει περισσότερους άντρες να συνειδητοποιήσουν την ανάγκη να αυξήσουν το μέγεθος του μορίου τους.

Οι περισσότεροι άντρες πιστεύουν ότι η επιμήκυνση του πέους τους μπορεί να τους βοηθήσει ενισχύοντας την αυτοπεποίθηση τους, βελτιώνοντας της σεξουαλική τους ζωή και φυσικά θα κάνει πιο όμορφη την καθημερινότητα τους.

Όλα αυτά είναι πέρα για πέρα αληθινά.

Υπάρχουν πολλών ειδών προϊόντα που στοχεύουν στην επιμήκυνση του πέους με φυσικό τρόπο και ποικίλλουν από μηχανήματα επιμήκυνσής, κρέμες, αντλίες για την επιμήκυνση πέους, προγράμματα με ασκήσεις για το πέος καθώς και χάπια.

Μεταξύ όλων αυτών των προϊόντων, οι ασκήσεις για την επιμήκυνση του πέους και η κρέμα titangel έχουν αποδειχθεί από έναν μεγάλο αριθμό ανδρών ως οι ασφαλέστεροί μέθοδοι αύξησης του μεγέθους του πέους με φυσικό τρόπο.

 

Προβλήματα στη σεξουαλική ζωή λόγω του μικρού μορίου

Μέχρι τώρα οι περισσότεροι άνδρες που έχουν μικρό πέος έχουν και προβλήματα στη σεξουαλική του ζωής.

Φυσικά αυτό δεν αποτελεί έκπληξη, καθώς υπάρχουν άνδρες που, λόγω του μικρού τους μεγέθους, φοβούνται ακόμα και να σκεφτούν ότι θα προχωρήσουν σεξουαλικά με το σύντροφο τους ενώ άλλοι φοβούνται ακόμα και να έρθουν πιο κοντά με κάποιον ούτως ώστε να μην πρέπει να έχουν σεξουαλική επαφή.

Ο φόβος αυτών των ανδρών είναι ότι η σεξουαλική επαφή θα είναι δυσάρεστη, τόσο για τους ίδιους όσο και για τον εραστή τους. Έτσι, γι ‘αυτούς τους άντρες, η νοοτροπία τους είναι:

«Γιατί να κάνεις σεξ όταν ξέρεις ότι θα καταλήξεις να απογοητευτείς από το αποτέλεσμα;».

Αυτές τις μέρες αυτοί οι άνδρες δεν χρειάζεται καν να ανησυχούν για αυτό το πρόβλημα πια.

 

Χειρουργική επέμβαση επιμήκυνσης πέους κόστος

Μια δημοφιλής επιλογή μεταξύ των πλουσίων ανδρών είναι η χειρουργική επέμβαση για την επιμήκυνση του πέους.

Αλλά όλοι γνωρίζουμε ότι η χειρουργική επέμβαση αύξησης πέους δεν είναι προσιτή για τους περισσότερους άνδρες.

Πρέπει να είστε πρόθυμοι να ξοδέψετε ακόμα και 10.000 ευρώ για να πληρώσετε μια τέτοια χειρουργική επέμβαση.

Και αν είστε άτυχος ίσως χρειαστεί να πληρώσετε επιπλέον για επαναλαμβανόμενες χειρουργικές επεμβάσεις.

Εκτός από τις υπερβολικές τιμές της χειρουργικής επέμβασης, οι περισσότεροι άνδρες που υποβάλλονται σε μια τέτοια καταλήγουν να μην είναι ικανοποιημένοι από τα αποτελέσματα.

Και αυτοί οι άνδρες συνήθως επιλέγουν να υποβληθούν και να πληρώσουν για ακόμα μια χειρουργική επέμβαση για να διορθώσουν τη ζημιά που έγινε στη πρώτη.

Τώρα όλοι μπορούμε να καταλάβουμε για ποιο λόγο οι φυσικοί τρόποι επιμήκυνσης του πέους όπως οι ασκήσεις πέους και η κρέμα, αποκτούν όλο και περισσότερους οπαδούς, αφού κοστίζουν πολύ λιγότερο από τη χειρουργική επέμβαση πέους και είναι πολύ πιο ασφαλή.

 

Επιμήκυνση του πέους με φυσικό τρόπο

Η επιμήκυνση πέους με φυσικό τρόπο, όπως η κρέμα και οι ασκήσεις πέους, σε αντίθεση με τις χειρουργικές επεμβάσεις του πέους, είναι προσιτές στους περισσότερους άνδρες.

Στις περισσότερες περιπτώσεις, τα προγράμματα με άσκησης τους πέους διατίθενται με περίπου 50 ευρώ, ενώ θα μπορούσατε να βρείτε και δωρεάν ασκησεολόγια online.

Φυσικά οι περισσότεροι άντρες δε θεωρούν ότι αυτό το κόστος είναι μεγάλο σε σύγκριση με τα οφέλη που αποκομίζουν.

Η φυσική κρέμα Titan gel (νεα όνομασία: Maral Gel) στοιχίζει μόλις 78 ευρώ.

Ορισμένοι άνδρες αγοράζουν αυτά τα προγράμματα άσκησης πέους και τις κρέμες έχοντας στο μυαλό τους ότι και να μη δουν κάποιο αποτέλεσμα δεν θα έχουν χάσει κάποιο μεγάλο και σημαντικό ποσό.

Ωστόσο, οι περισσότεροι από αυτούς τους άνδρες που έχουν χρησιμοποιήσει ένα συνδυασμό ενός προγράμματος ασκήσεων για το πέος και μιας κρέμας ή και μόνο απλώς χρησιμοποιώντας την κρέμα (οι ασκήσεις μόνες τους δεν μπορούν να προσφέρουν κάποιο ικανοποιητικό αποτέλεσμα) έχουν εκπλαγεί με τα θεαματικά αποτελέσματα που παρατήρησαν στο μόριο τους μετά από μόνο λίγους μήνες χρήσης.

Ακόμα και μερικοί γιατροί έχουν αρχίσει να λαμβάνουν σοβαρά υπόψιν τους κάποιες φυσικές μεθόδους επιμήκυνσης του πέους, αν και οι περισσότεροι γιατροί θα συνεχίσουν να καταδικάζουν αυτές τις φυσικές μεθόδους.

Όμως γιατί να σπαταλήσετε το χρόνο και τα χρήματα σας και να υποβληθείτε σε μια χειρουργική επέμβαση με όλα τα αρνητικά που αυτό συνεπάγεται;

Εφόσον μπορείτε να έχετε πολύ καλά αποτελέσματα με φυσικούς τρόπους επιμήκυνσης του πέους και να αυξηθεί το μέγεθος και η δυναμική του για πιο λόγω να μπείτε σε μια τέτοια διαδικασία που μπορεί να αποδειχτεί και μάταιη;