Keto Guru – Οι απαραίτητες βιταμίνες στην κετογονική διατροφή

keto guru
Μην το χάσετε!
Θέλεις να χάσεις τα κιλά των εορτών και σύνολο έως 10 κιλά σε 1 μήνα; 

-10 κιλά σε ένα μήνα!

Invalid email address
Λάβετε στο e-mail σας τον απόλυτο ΟΔΗΓΟ, εντελώς δωρεάν!

Keto Guru

Το Keto Guru είναι οι απαραίτητες βιταμίνες σε μια κετογονική διατροφή .

Η κετογονική δίαιτα είναι μια διατροφή που στην ουσία βασίζεται στα λιπαρά και τις πρωτεΐνες. Το Keto Guru θα σας βοηθήσει να μεγιστοποιήσετε τα οφέλη της και να εξαλείψει τις παρενέργειες!

Στην κετογονική διατροφή περιορίζονται έως εξαφανίζονται οι υδατάνθρακες, ενώ αυξάνονται τα καλά λιπαρά και η πρόσληψη πρωτεϊνών.

Πως όμως λειτουργεί η κετογονική διατροφή και γιατί διαφέρει από άλλες παραδοσιακές μεθόδους αδυνατίσματος;

keto guruΗ κετογονική δίαιτα βασίζεται στην παραγωγή κετόνων από το σώμα μας – αυτό συμβαίνει όταν ο οργανισμός έχει σταματήσει πλέον να στηρίζεται για την ενέργειά του στη γλυκόζη (υδατάνθρακες) οπότε καίει λίπος για όλες τις βασικές του λειτουργίες.

Η κέτωση – η λειτουργία δηλαδή μέσα από την οποία ο οργανισμός από την καύση υδατανθράκων αλλάζει σε καύση λίπους, επιτυγχάνεται μέσα σε 7-20 ημέρες – ανάλογα τον οργανισμό και πόσο έχουν περιοριστεί οι υδατάνθρακες.

Υπάρχουν αρκετών ειδών κετογονικές διατροφές που χαρακτηρίζονται από την πρόσληψη υδατανθράκων (υψηλή, χαμηλή, καθόλου) καθώς και η χορτοφαγική κετογονική δίαιτα που απευθύνεται σε χορτοφαγικούς.

Η κέτωση είναι μια πρωτόγνωρη κατάσταση για τον οργανισμό καθώς όλα τα χρόνια της ζωής του το βασικό «καύσιμο» για όλες τις λειτουργίες ήταν η γλυκόζη – οπότε παθαίνει ένα μικρό «σοκ» όταν αυτό αλλάζει σε λίπος (κατά τη διαδικασία της κέτωσης).

Με την κετογονική διατροφή θα δείτε τα κιλά να χάνονται άμεσα και να είστε πιο υγιής από ποτέ!

αγορά keto guru

Τι είναι όμως το KetoGuru και που βοηθάει στην κετογονική δίαιτα;

Στην κετογονική διατροφή θα χρειαστείτε μερικά συμπληρώματα βιταμινών έτσι ώστε να μην έχετε κράμπες, δυσκοιλιότητα και άλλες παρενέργειες από την χαμηλή πρόσληψη υδατανθράκων – τουλάχιστον το πρώτο διάστημα.

Το KetoGuru περιέχει όλες τις απαραίτητες βιταμίνες σε ένα διαλυτό δισκίο.

Κατά τη διάρκεια της κέτωσης, το Keto Guru θα αυξήσει τα επίπεδα της καύσης λίπους ενώ θα τροφοδοτεί τον οργανισμό με όλα τα απαραίτητα στοιχεία βιταμινών και αμινοξέων.

Η κέτωση , η διαδικασία δηλαδή καύσης λίπους αντί γλυκόζης , έρχεται συνήθως μετά από 7-20 ημέρες.

Όμως, με την χρήση του Keto Guru μπορεί να ξεκινήσει μέσα στις πρώτες ημέρες – κι αυτό χάρη στο σύμπλεγμα βιταμινών και συστατικών που περιέχουν οι ταμπλέτες του.

[ Αγορά Keto Guru με 50% έκπτωση ➡️ ]

Συστατικά Keto Guru

συστατικά keto guru

Το συμπλήρωμα περιέχει όλες τις απαραίτητες βιταμίνες ώστε ο οργανισμός αφενός να ξεκινήσει τη διαδικασία της κέτωσης άμεσα και αφετέρου να έχει όλες τις βιταμίνες που χρειάζεται ώστε να μην υποπέσει σε κράμπες και άλλες παρενέργειες από την αρχική έλλειψη υδατανθράκων.

 

Ένα δισκίο Keto Guru περιέχει:

125mg Αμινοβουτυρικό οξύ: Αντιμετωπίζει την έλλειψη συγκέντρωσης κατά την αρχική φάση της κέτωσης. Βελτιώνει τη διαδικασία του ύπνου και σας κάνει να εισέρχεστε πιο γρήγορα στη καύση λίπους.

59mg L-Γλουταμίνη:  Η L-Γλουταμίνη βελτιώνει την αντοχή, μειώνει την κόπωση (που θα έχετε τις πρώτες ημέρες λόγω αλλαγής καυσίμου) και αποτρέπει δυσάρεστες καταστάσεις που μπορεί να προκληθούν λόγω του αρχικού σοκ του οργανισμού.

13mg Μαγνήσιο: Το μαγνήσιο είναι ίσως το σημαντικότερο συστατικό σε μια κετογονική διατροφή. Αποτρέπει την νευρικότητα, μειώνει τους πονοκεφάλους και εξαλείφει τις κράμπες που μπορεί αν δημιουργηθούν.

17mg Βιταμίνη-Β: Οι βιταμίνες της ομάδας B μειώνουν τα επίπεδα χοληστερίνης ενώ βελτιώνουν την γονιμότητα.

9mg Κάλιο: Το κάλιο αποτρέπει την Keto Flux– μια παρενέργεια της Κέτο στα μετέπειτα στάδιο ενώ σταθεροποιεί την αρτηριακή πίεση και εξαλείφει την οποιαδήποτε μυϊκή αδυναμία ειδικά στα πρώτα στάδια της κετογονικής δίαιτας.

Το KetoGuru έχει 0 θερμίδες και υδατάνθρακες και είναι απολύτως κατασκευασμένο για όσους είναι σε κετογονική δίαιτα.

αγορά keto guru

 

Άλλα πλεονεκτήματα του KetoGuru

Τα δισκία λόγω των συστατικών τους θα σας επιτρέψουν ακόμα και μια μικρή κατανάλωση υδατανθράκων.

Έτσι, αν βρίσκεστε σε μια κετογονική δίαιτα με κατανάλωση καθημερινά 15-20 γραμμαρίων υδατάνθρακα, τώρα μπορείτε με το KetoGuru μπορείτε να την αυξήσετε σε 30-40 γραμμάρια, δίχως να επηρεαστεί η κέτωσή σας.

Το Keto Guru είναι το νο1 συμπλήρωμα για την κετογονική δίαιτα και άκρως απαραίτητο αν θέλετε μια επιτυχημένη κετογονική διατροφή με άμεση απώλεια βάρους.

 

Keto Guru Τιμή

Το KetoGuru κοστίζει ελάχιστα χρήματα, σχετικά με την αποτελεσματικότητα που έχει.

Θα το βρείτε μόνο από τον επίσημο προμηθευτή-εργοστάσιο, έτσι ώστε να μην υπάρχουν αντιγραφές ή κάποιο προϊόν κατώτερης ποιότητας.

Η τιμή του Keto Guru είναι στα 39€ για μια συσκευασία ενώ υπάρχουν σημαντικές εκπτώσεις αν αγοράσετε 2 ή 3 συσκευασίες μαζί – που θα τις χρειαστείτε!

Η τιμή σε σχέση με αυτά που προσφέρει είναι εξαιρετική ενώ θα δείτε τα οφέλη του συμπληρώματος άμεσα, σε συνδυασμό  με μια κετογονική δίαιτα.

[ Αγορά Keto Guru με 50% έκπτωση ➡️ ]

Keto guru φαρμακεία

Το Keto Guru δε θα το βρείτε στα φαρμακεία ή σε οnlineιστοσελίδες τύπου skroutz.

Όπως γράψαμε και πιο πάνω, πωλείται μόνο onlineμέσα από την επίσημη ιστοσελίδα του εργοστασίου.

Αυτό συμβαίνει πρώτον για να κρατηθεί η τιμή όσο το δυνατόν πιο χαμηλά και να είναι προσιτή για όλους και δεύτερον για να μην υπάρξουν αντιγραφές ή παραπλήσια προϊόντα που θα παραπλανήσουν τους καταναλωτές.

κετογονική διατροφή

Keto Guru παρενέργειες

Οι παρενέργειες του Keto Guru είναι σχεδόν μηδαμινές. Αυτό που πρέπει να προσέχετε είναι να μην ξεπεράσετε την ημερήσια δοσολογία της 1 ταμπλέτας.

Ακόμα κι αν βιάζεστε να δείτε γρήγορα αποτελέσματα, δεν θα πρέπει σε καμία περίπτωση να καταναλώσετε περισσότερες από 1 ταμπλέτα ημερησίως καθώς είναι πολύ πιθανόν να πάθετε υπερβιταμίνωση.

Πάντα ακολουθείτε τις οδηγίες του κατασκευαστή, που βρίσκονται πάνω στο προϊόν.

 

Keto Guru δοσολογία

Η δοσολογία του KetoGuru είναι 1 ταμπλέτα ανά ημέρα, διαλυομένη μέσα στο νερό.

Το προτιμότερο είναι να καταναλώνετε το Keto Guru το πρωί ή 30 λεπτά πριν το πρώτο γεύμα της ημέρας, έτσι ώστε να μεγιστοποιήσετε τα αποτελέσματα της κέτωσης.

[ Αγορά Keto Guru με 50% έκπτωση ➡️ ]