Κρέμα σαλιγκαριού: είναι αυτό το νέο θαυματουργό συστατικό για το δέρμα;

κρεμα σαλιγκαριου
Μην το χάσετε!
Θέλεις να χάσεις τα κιλά των εορτών και σύνολο έως 10 κιλά σε 1 μήνα; 

-10 κιλά σε ένα μήνα!

Invalid email address
Λάβετε στο e-mail σας τον απόλυτο ΟΔΗΓΟ, εντελώς δωρεάν!

Κρέμα σαλιγκαριού

Είναι η κρέμα σαλιγκαριου το νέο θαυματουργο συστατικό για το δέρμα;

Ένα νέο συστατικό που έχει κάνει την εμφάνιση του σε προϊόντα προηγμένης περιποίησης του δέρματος είναι γεμάτο από ευεργετικές ενώσεις που ενυδατώνουν, μειώνουν τη φλεγμονή και ελαχιστοποιούν τις ουλές ακμής.

Φυσικά μιλάμε για την δημοφιλή στις μέρες μας κρέμα σαλιγκαριού!

Όμως πρέπει να έχετε ανοιχτό και καθαρό μυαλό αν θέλετε να επωφεληθείτε από όλα τα ευεργετικά συστατικά που μπορεί να προσφέρει μια ποιοτική κρέμα σαλιγκαριού.

Γλυκοσυζεύγματα «Helix aspersa muller» είναι η τεχνική ονομασία με την οποία θα συναντήσετε βλέννα που εκκρίνεται από τα σαλιγκάρια για να προστατεύσουν τα κάτω μέρος τους από κοψίματα, βακτήρια και βλάβες από τον ήλιο.

Αυτή η προστατευτική ουσία που παράγουν τα σαλιγκάρια είναι γεμάτη με ενισχυτικά ομορφιάς όπως το υαλουρονικό οξύ, τα ένζυμα γλυκοπρωτεΐνης, το γλυκολικό οξύ, τα αντιμικροβιακά και τα χαλκιδικά πεπτίδια, οι πρωτεογλυκάνες και η ελαστίνη.

Όλες αυτές οι ενώσεις είναι γνωστοί ενισχυτές για ην επιδερμίδα που χρόνια τώρα κατασκευάζονται στα εργαστήρια από επιστήμονες.

 

Η κρέμα σαλιγκαριού και η χρήση της από τη βιομηχανία ομορφιάς

Η χρήση τις κρέμας σαλιγκαριού είναι μια σχετικά νέα τάση στη σύγχρονη βιομηχανία ομορφιάς, αλλά τα οφέλη της έχουν αναγνωριστεί εδώ και χιλιάδες χρόνια.

Η χρήση σαλιγκαριών για την επούλωση του δέρματος ξεκινήσε στην αρχαία Ελλάδα και αποδίδεται στον Ιπποκράτη.

Ο Πλίνιος συνέστησε αργότερα να χρησιμοποιούνται θρυμματισμένα σαλιγκάρια σε πληγές και εγκαύματα για να επιταχυνθεί η διαδικασία της επούλωσης.

Η κρέμα σαλιγκαριών που βρίσκετε στα προϊόντα ομορφιάς συλλέγεται από ζωντανά σαλιγκάρια που μεγαλώνουν σε ιδανικές συνθήκες για την παραγωγή ποιοτικής βλέννας και δεν προέρχεται από θρυμματισμένα σαλιγκάρια.

Πρόσφατα, έγινε μια διαπίστωση που αφορούσε τους εργάτες που έκαναν τη συγκομιδή σαλιγκαριών για λογαριασμό της γαλλικής αγοράς escargot.

Αυτοί οι εργάτες παρατήρησαν ότι τα χέρια τους φαινόταν πιο ομαλά και πιο νέα αφού ασχολούνταν με την περιποίηση των σαλιγκαριών.

Η βλέννα του σαλιγκαριού -και η κρέμα σαλιγκαριού που μπορεί να δημιουργηθεί από αυτήν- κέρδισε για πρώτη φορά την προσοχή των εταιρειών που ασχολούνται με την περιποίηση της επιδερμίδας στην Κορέα.

Μια χώρα γνωστή για τις καινοτόμες ιδέες της όσον αφορά προϊόντα αλλά και τεχνικές περιποίησης του δέρματος και της επιδερμίδας.

Η δημοτικότητά της κρέμας σαλιγκαριού εξαπλώθηκε πριν από αρκετά χρόνια στις ΗΠΑ, αλλά ορισμένες εταιρείες δεν ανακοίνωσαν εξ αρχής την χρήση αυτού του περίεργου και για πολλούς ανορθόδοξου συστατικού.

Επέλεξαν λοιπόν να «κρύψουν» την κρέμα σαλιγκαριού μέσα σε έναν μακρύ κατάλογο διάφορων άλλων συστατικών.

Υπήρχε ένας μεγάλος φόβος ότι μόνον η φράση «βλέννα σαλιγκαριού» θα φόβιζε τους πελάτες και θα τους απέτρεπε από το να αποκτήσουν ένα τέτοιο προϊόν.

Οι εταιρείες επίσης πίστευαν ότι η χρησιμοποίηση ενός τέτοιου συστατικού που μπορεί εύκολα να βρεθεί στη φύση θα απομάκρυνε τους πελάτες και άρα θα έχανε την αίγλη της.

Σήμερα πλέον, οι περισσότεροι κατασκευαστές διαφημίζουν ανοικτά τα προϊόντα που περιέχουν κρέμα σαλιγκαριών, βασιζόμενοι στην αίσθηση της περιπέτειας και της προθυμίας των καταναλωτών να δοκιμάσουν οτιδήποτε μπορεί να λειτουργήσει.

Τα θεαματικά αποτελέσματα σε πολλές περιπτώσεις αρκούν για να πείσουν οποιονδήποτε δύσπιστο πελάτη.

 

Έρευνες γύρω από την χρήση της κρέμας σαλιγκαριού στην επιστήμη της ομορφιάς

Δεν έχουν γίνει πολλές έρευνες που να υποστηρίζουν την αρχαία ιδέα ότι η κρέμα σαλιγκαριού αποκαθιστά την επιδερμίδα.

Η βλέννα του σαλιγκαριού φαίνεται να ενισχύει την παραγωγή ελαστίνης και κολλαγόνου σε κυτταροκαλλιέργειες, αλλά δεν έχουν υπάρξει μακροχρόνιες δοκιμές ή έρευνες που να αφορούν τα κύτταρα του δέρματος.

Επίσης δεν υπάρχει έρευνα υψηλής ποιότητας για συγκεκριμένα προϊόντα ομορφιάς με βάση το σαλιγκάρι.

Αλλά η έλλειψη έρευνας δεν σημαίνει απαραίτητα ότι τα προϊόντα κρέμας σαλιγκαριών δεν λειτουργούν.

Οι περισσότεροι καταναλωτές που έχουν χρησιμοποιήσει προϊόντα για την περιποίηση του προσώπου και συγκεκριμένα το Snail Farm, ένα σέρουμ που προσφέρει αποτελέσματα όπως αυτά του Botoxπροσώπου ορκίζονται στην αποτελεσματικότητα του.

Σύμφωνα με αποδείξεις, τα προϊόντα κρέμας σαλιγκαριών είναι ιδιαίτερα αποτελεσματικά στη ελαχιστοποίηση των σκοτεινών κηλίδων και ουλών.

Κάτι που αποζητούν όλοι οι νέοι άνθρωποι με προβλήματα ακμής, που όπως όλοι γνωρίζουμε δημιουργεί ουλές που είναι πολύ δύσκολο να φύγουν από την επιδερμίδα.

Οι πελάτες μας ισχυρίζονται επίσης ότι η επιδερμίδα τους φαίνεται να είναι πιο λεπτή και να εμφανίζει λιγότερες ρυτίδες μετά τη χρήση της Snail Farm.

Πολλοί δερματολόγοι προειδοποιούν ότι αυτά τα αποτελέσματα είναι βραχυπρόθεσμα καθώς προσφέρουν προσωρινή εξομάλυνση χωρίς πραγματικές, μακροχρόνιες αντιγηραντικές ιδιότητες.

Η αλήθεια είναι ότι καμία κρέμα δεν μπορεί να κάνει το χρόνο να γυρίσει πίσω. Δυστυχώς όσο μεγαλώνουμε κάνουμε ρυτίδες. Αν θέλουμε να αντιμετωπίσουμε την εμφάνιση αυτών των ρυτίδων θα πρέπει να χρησιμοποιούμε συνεχώς μια αντιρυτιδική κρέμα που να τις καταπολεμά.

Όπως είναι φυσικό αν σταματήσουμε να προστατεύουμε και να προφυλάσσουμε την επιδερμίδα μας, οι επιπτώσεις θα φανούν άμεσα.

 

Οι καλύτερες θεραπείες σαλιγκαριών στον κόσμο

Εάν θέλετε να έχετε μια μοναδική εμπειρία και τα πραγματικά θεαματικότερα αποτελέσματα που μπορεί να προσφέρει μια κρέμα σαλιγκαριού μπορείτε να επισκεφθείτε ένα σπα στην Ταϊλάνδη ή την Ιαπωνία και να πληρώσετε πάνω από 200 ευρώ για μια περιποίηση προσώπου με βλέννα σαλιγκαριού -από πραγματικά σαλιγκάρια-.

Η περιποίηση είναι ακριβώς αυτό που φαντάζεστε. Αφήνουν σαλιγκάρια να έρπουν επάνω στο πρόσωπο σας ενώ φυσικά εκκρίνουν τη μοναδική αυτή βλέννα με όλα τα ευεργετικά συστατικά που αποζητούμε.

Αν θέλετε να εξοικονομήσετε σε αεροπορικά εισιτήρια, μπορείτε να βρείτε πολλά προϊόντα ομορφιάς με βάση το σαλιγκάρι που υπάρχουν πλέον στην αγορά.

Φυσικά οφείλετε να είστε πάντα προσεκτικοί και να ελέγχετε ότι το προϊόν που εμπιστεύεστε περιέχει πράγματα ορό σαλιγκαριού και όχι κάποιο φθηνό υποκατάστατο.

Μπορείτε να βρείτε τη κρέμα σαλιγκαριού σε ενυδατικές προσώπου, κρέμες ματιών, αντιρυτιδικές κρέμες, καθαριστικές και χαλαρωτικές λοσιόν.

Αλλά μην πέσετε θύμα παραπλανητικής διαφήμισης – αναζητήστε προϊόντα που διαφημίζουν το ποσοστό του διηθήματος βλέννας σαλιγκαριού που περιέχουν για να βεβαιωθείτε ότι έχετε πραγματικά τα οφέλη της κρέμας σαλιγκαριού.

 

Σέρουμ Snail Farm για άμεσα και θεαματικά αποτελέσματα

snail farm

Εμείς σας προτείνουμε τον ορό Snail Farm κατασκευασμένο από Κορεάτες επιστήμονες, αυτούς δηλαδή που πίστεψαν εξ αρχής τις θεαματικές ιδιότητες της βλέννας σαλιγκαριού.

Χρησιμοποιήστε το σέρουμ σε καθαρή επιδερμίδα πρωί και βράδυ και θαυμάστε κι εσείς τα αποτελέσματα που θα δείτε άμεσα στο πρόσωπο σας.

Απολαύστε την λεία και χωρίς ρυτίδες επιδερμίδα σας, ενώ μπορείτε από τώρα να πείτε αντίο σε οποιεσδήποτε δυσχρωμίες και ουλές έχουν την εμφάνιση τους στο πρόσωπο σας.

Κάθε φορά που δοκιμάζετε ένα νέο προϊόν, εφαρμόστε το σε ένα μικρό, λιγότερο ευαίσθητο κομμάτι δέρματος πριν το χρησιμοποιήσετε στο πρόσωπό σας.

Το καλύτερο σημείο για να το κάνετε αυτό είναι το εσωτερικό κομμάτι του καρπούς σας ή η περιοχή πίσω από τον λοβό του αυτιού.

Ακριβώς επειδή ένα προϊόν είναι φυσικό δεν σημαίνει ότι είναι απαραίτητα ασφαλές για εσάς.

Στην πραγματικότητα, είναι πιο συχνές οι αλλεργίες στα φυσικά συστατικά παρά στα συνθετικά συστατικά. Ενώ τα φυσικά συστατικά μπορούν να προκαλέσουν ερεθισμό ακόμη και αν δεν υπάρχει αλλεργία.

 

Με επιστημονικές πληροφορίες από https://www.foxnews.com/health/snail-cream-is-this-new-ingredient-good-for-your-skin