Λειτουργούν πράγματι τα λάδια και τα βότανα στην επιμήκυνση του πέους;

λάδι για επιμήκυνση πέους
Μην το χάσετε!
Θέλεις να χάσεις τα κιλά των εορτών και σύνολο έως 10 κιλά σε 1 μήνα; 

-10 κιλά σε ένα μήνα!

Invalid email address
Λάβετε στο e-mail σας τον απόλυτο ΟΔΗΓΟ, εντελώς δωρεάν!

Λειτουργούν πράγματι τα λάδια και τα βότανα στην επιμήκυνση του πέους;

Δεν υπάρχουν λάδια στην αγορά τα οποία μπορούν να κάνουν το πέος σας μεγαλύτερο. Ωστόσο, η επιμήκυνση πέους είναι εφικτή με άλλα μέτρα.

Υπάρχουν κάποιες ενδείξεις ότι μερικά τζελ, όπως το δημοφιλές Titan Gel, μπορεί να είναι αποτελεσματικά στην επιμήκυνση του πέους. Ενώ ακόμα και οι αντλίες πέους θα μπορούσαν να έχουν κάποιο καλό αποτέλεσμα στη στύση σας -όμως όχι στην επιμήκυνση του πέους.

Δεν έχει πραγματοποιηθεί όμως καμία έρευνα που να υποστηρίζει την ιδέα ότι τα έλαια ή άλλα συμπληρώματα θα μπορέσουν να διευρύνουν το πέος σας. Είναι πολύ πιθανότερο να οδηγήσουν σε ανεπιθύμητες παρενέργειες ή τραυματισμούς.

 

Ποια συστατικά πρέπει να προσέχετε

Τα διαιτητικά και βοτανικά συμπληρώματα δεν παρακολουθούνται από τον Παγκόσμιο Οργανισμό Φαρμάκων. Αυτό σημαίνει ότι οι κατασκευαστές είναι σε μεγάλο βαθμό ελεύθεροι να δηλώσουν ό, τι θέλουν για τα συστατικά που περιέχονται στα συμπληρώματα και τα προϊόντα που διανέμουν αλλά και ποια είναι τα υποτιθέμενα οφέλη που προσφέρουν.

Εκτός από την αναποτελεσματικότητα, τα προϊόντα αυτά μπορεί επίσης να είναι επιβλαβή. Πολλά από τα συστατικά που βρίσκονται στα συμπληρώματα διατροφής για τη σεξουαλική υγεία και ενίσχυση μπορούν να προκαλέσουν δυσάρεστες παρενέργειες και να οδηγήσουν σε πιθανές επιπλοκές.

 

Δεν πρέπει να χρησιμοποιείτε κανένα προϊόν που περιέχει:

 

 • Δεϋδροεπιανδροστερόνη (DHEA): Το DHEA είναι ένα στεροειδές που υπάρχει φυσικά στο σώμα σας. Αλλά η χρήση συμπληρωμάτων DHEA μπορεί να αυξήσει τον κίνδυνο καρκίνου, και να μειώσει τα επίπεδα της καλής χοληστερίνης και να επηρεάσει την ψυχική σας υγεία.
 • Πρεγνανολόνη: Αυτή είναι μια άλλη φυσική ένωση. Δεν έχουν γίνει όμως έρευνες όσον αφορά την αποτελεσματικότητα της πρεγνανολόνης για την επιμήκυνση του πέους. Μπορεί επίσης να επηρεάσει αρνητικά την ψυχική σας υγεία.
 • Εκχύλισμα φλοιού Catuaba: Αυτό το συστατικό έχει δείξει κάποια στοιχεία ότι μπορεί να είναι ένα καλό αντικαταθλιπτικό, αλλά καμία έρευνα δεν δείχνει ότι έχει κάποια επίδραση στο πέος σας.
 • Χρυσόβιο μούρο: Αυτό το συστατικό έχει χρησιμοποιηθεί ως θεραπεία για καρδιακές παθήσεις, αλλά δεν έχει αποδειχθεί ότι βοηθά στην επιμήκυνση του πέους. Η λήψη μεγάλης ποσότητας μπορεί να προκαλέσει ζάλη, ναυτία και επικίνδυνες αλληλεπιδράσεις με καρδιαγγειακά φάρμακα.

Ορισμένα συστατικά μπορούν να βελτιώσουν τη σεξουαλική σας υγεία – απλά δεν θα κάνουν το πέος σας μεγαλύτερο.

 

Αν είστε ανοικτοί σε άλλα οφέλη, αναζητήστε ένα λάδι ή ένα συμπλήρωμα που περιέχει:

 

 • L-αργινίνη: Παλαιότερες έρευνες δείχνουν ότι αυτό το αμινοξύ μπορεί να μειώσει τα συμπτώματα της Στυτικής Δυσλειτουργίας και να κάνει τις στύσεις σας πιο σκληρές, όμως δεν έχει αποδειχτεί πόσο αποτελεσματικό μπορεί να είναι πραγματικά.
 • Panax ginseng: Αυτό το βότανο θεωρείτε ότι βελτιώνει τη στυτική ανταπόκριση χαλαρώνοντας ορισμένους μυς γύρω από τους ιστούς του πέους. Μια πρόσφατη μελέτη επικυρώνει ότι το ginseng είναι ασφαλές αλλά και μια αποτελεσματική μέθοδος βελτίωσης της σκληρότητας της στύσης.
 • Citrulline: Αυτή η οργανική ένωση είναι μια αξιόπιστη θεραπεία για ήπια έως μέτρια κρούσματα στυτικής δυσλειτουργίας κάνοντας τις στύσεις πιο σταθερές.
 • L-καρνιτίνη: Η L-καρνιτίνη είναι γνωστό ότι βοηθά να αυξηθεί ο αριθμός των σπερματοζωαρίων σας, καθώς και η κινητικότητα του σπέρματος. Αυτό μπορεί να βελτιώσει τις πιθανότητες να μείνει έγκυος η σύντροφός σας.
 • Gingko biloba: Μια μελέτη που διεξήχθη σε γυναίκες διαπίστωσε ότι το gingko biloba μπορεί να βοηθήσει στη σεξουαλική διέγερση με την τόνωση της ροής του αίματος και τη βελτίωση της σεξουαλικής λειτουργίας.

 

Τι πρέπει να κάνω εάν αποφασίσω να χρησιμοποιήσω λάδι για την επιμήκυνση του πέους;

Πάντα να ρωτήστε το γιατρό σας πριν χρησιμοποιήσετε λάδια ή άλλα συμπληρώματα. Τα συστατικά που περιέχονται στο λάδι μπορεί να αλληλεπιδράσουν με άλλα φάρμακα που μπορεί να παίρνετε και να έχουν δυσάρεστες παρενέργειες ή να αυξήσουν τον κίνδυνο ορισμένων συνθηκών.

Αν ο γιατρός σας επιτρέψει να χρησιμοποιήσετε κάποιο σκεύασμα για να κάνετε μασάζ στο πέος σας κάντε αρχικά ένα τεστ. Για να γινει αυτο:

 • Τρίψτε μια μικρή ποσότητα λαδιού στο χέρι σας.
 • Καλύψτε την περιοχή με έναν επίδεσμο.
 • Περιμένετε 24 ώρες και ελέγξτε για ερεθισμό. Εάν δεν αντιμετωπίζετε ερυθρότητα, οίδημα ή άλλο ερεθισμό, θα πρέπει να είναι ασφαλές να το χρησιμοποιήσετε σε οποιαδήποτε περιοχή του σώματος σας.

Εάν όλα πήγαν καλά με το τεστ ανεκτικότητας του λαδιού από την επιδερμίδα σας, ακολουθήστε προσεκτικά τις οδηγίες εφαρμογής του.

Εφαρμόστε μόνο την ποσότητα που συμβουλεύει η ετικέτα και κρατήστε την ουσία μακριά από το άνοιγμα των ούρων. Μην εφαρμόζετε περισσότερα από ό, τι κατευθύνει η ετικέτα.

Το πιο σημαντικό είναι να μην εισάγετε έλαια στη σεξουαλική σας ζωή χωρίς να ζητήσετε πρώτα τη συναίνεση του συντρόφου σας. Το λάδι μπορεί να τους εκθέσει σε πιθανές αλλεργίες και παρενέργειες. Εάν είναι δυνατόν, κάντε και οι 2 το τεστ ανεκτικότητας πριν χρησιμοποιήσετε το λάδι.

Αν εσείς ή ο / η σύντροφός σας αρχίσετε τυχόν ασυνήθιστα συμπτώματα, διακόψτε τη χρήση και αναζητήστε ιατρική βοήθεια.

 

Υπάρχουν πιθανές παρενέργειες ή κίνδυνοι;

Επειδή αυτά τα έλαια δεν ελέγχονται, δεν γνωρίζετε ποτέ ποια συστατικά περιέχουν και σε ποιες ποσότητες. Δεν είναι όλα τα συμπληρώματα ασφαλή, άλλα μπορεί να δημιουργήσουν μια περίεργη αίσθηση στο όργανο σας αλλά και μόνιμες παρενέργειες.

 

Ορισμένες ανεπιθύμητες ενέργειες είναι ήπιες, όπως:

 • Δερματική ενόχληση
 • Εξάνθημα
 • Φουσκάλες με υγρό
 • Φαγούρα ή καύση στην περιοχή εφαρμογής

 

Αυτές οι επιδράσεις μπορεί να εξαφανιστούν λίγες ώρες ή μέρες μετά τη διακοπή της χρήσης του λαδιού.

Εάν συνεχίσετε να χρησιμοποιείτε τα έλαια, αυτές οι ανεπιθύμητες ενέργειες μπορούν να χειροτερέψουν ή να προχωρήσουν σε πιο σοβαρά συμπτώματα, όπως:

 • Φαγούρα
 • Πύον βγαίνει από τις φουσκάλες ή τα εξανθήματα
 • Οι μολύνσεις και το σκασμένο δέρμα από το ξύσιμο, μπορεί να σας κάνουν πιο ευαίσθητους στις σεξουαλικά μεταδιδόμενες λοιμώξεις

Αν παραμείνουν αυτά τα συμπτώματα μπορεί να οδηγήσουν σε μόνιμο ουλές ή βλάβη στο πέος σας.

Η αναφυλαξία είναι μια απειλητική για τη ζωή αλλεργική αντίδραση, κάτι πολύ πιθανό να συμβεί αν χρησιμοποιείτε προϊόντα που δεν γνωρίζεται τι περιέχουν.

Θα πρέπει να ζητήσετε άμεση ιατρική βοήθεια εάν έχετε δυσκολία στην αναπνοή, σοβαρό πόνο ή σοβαρό οίδημα.

Ο σύντροφός σας μπορεί επίσης να αντιμετωπίσει αυτές τις ανεπιθύμητες ενέργειες αν είναι αλλεργικοί σε οποιοδήποτε από τα συστατικά του λαδιού.

Οι ανεπιθύμητες ενέργειες μπορούν να γίνουν ακόμα πιο επώδυνες ή απειλητικές για τη ζωή, αν το λάδι φτάσει απευθείας στον κόλπο, στον πρωκτό ή στο στόμα.

 

Συμπερασματικά για τη χρήση λαδιών με σκοπό την επιμήκυνση του πέους

Συζητήστε με το γιατρό σας πριν χρησιμοποιήσετε οποιοδήποτε είδος λαδιού, βότανο ή άλλα συμπληρώματα.

Αν αποφασίσετε να χρησιμοποιήσετε ένα λάδι, βεβαιωθείτε ότι έχετε κάνει ένα τεστ ανεκτικότητας στα συστατικά του.

Πρέπει να βεβαιωθείτε ότι είναι σύμφωνος ο σύντροφός σας και να κάνει επίσης το τεστ.

Διακόψτε τη χρήση εάν εσείς ή ο σύντροφός σας αρχίσετε να εμφανίζετε συμπτώματα.

Ζητήστε ιατρική βοήθεια έκτακτης ανάγκης εάν αντιμετωπίσετε οποιαδήποτε σημαντικά συμπτώματα μετά τη χρήση, όπως σοβαρή κνίδωση ή δυσκολία στην αναπνοή.