Πότε το πέος ξεκινά και σταματά να αυξάνεται – Μπορείτε να αυξήσετε το μέγεθός του;

pote xekina na auxanetai to peos kai pote stamata
Μην το χάσετε!
Θέλεις να χάσεις τα κιλά των εορτών και σύνολο έως 10 κιλά σε 1 μήνα; 

-10 κιλά σε ένα μήνα!

Invalid email address
Λάβετε στο e-mail σας τον απόλυτο ΟΔΗΓΟ, εντελώς δωρεάν!

Πότε το πέος ξεκινά και σταματά να αυξάνεται – Μπορείτε να αυξήσετε το μέγεθός του;

 

Οδηγός για την αύξηση του πέους

Η μεγαλύτερη αύξηση του πέους παρατηρείται κατά την εφηβεία του άνδρα αν και η ανάπτυξη μπορεί να συνεχιστεί ακόμα και μέχρι την δεκαετία των 20!

Συνήθως το πέος φτάνει στο μέγιστο μήκος του κατά την ηλικία των 19 – από κει και πέρα είναι πολύ δύσκολο να αυξηθεί περαιτέρω.

Ο ρυθμός ανάπτυξης κατά την εφηβεία ποικίλλει αρκετά από ένα άτομο στο άλλο. Άλλοι άνθρωποι βλέπουν το πέος τους να μεγαλώνει πολύ γρήγορα μέσα σε 1-2 χρόνια και άλλα βλέπουν να έχουν φτάσει στο μέγιστο μήκος γύρω στην ηλικία των 20.

Κατά τη διάρκεια της εφηβείας, εκεί γύρω τα 15-16 ξεκινάει και η παραγωγή σπέρματος από το ανδρικό αναπαραγωγικό σύστημα.

Οι στύσεις και η εκσπερμάτωση καθίστανται πιο συχνές αυτήν την περίοδο.

 

Ποιο είναι όμως το μέσο μέγεθος του πέους;

Το μέγεθος του πέους καθορίζεται από πολλούς παράγοντες όπως οι ορμόνες του σώματος, το βάρος ενός ανθρώπου,κ.α.

Το μέσο μήκος ενός χαλαρού πέους είναι 5-7 εκατοστά ενώ σε στύση 11-13 εκατοστά.

 

Μπορείτε να κάνετε το πέος σας μεγαλύτερο;

Η επιμήκυνση πέους είναι μια τεράστια κερδοφόρα αγορά – ισάξια με την προσθετική στήθους.

Ωστόσο, πολύ λίγοι μέθοδοι είναι όντως αποτελεσματικοί στην επιμήκυνση και αύξηση του πέους.

Υπάρχουν αρκετοί τρόποι επιμήκυνσης όπως χειρουργική επέμβαση για την αύξηση του πέους, επιμήκυνση με έλαια, αντλία πέους καθώς και επιμήκυνση πέους με ειδικές κρέμες όπως η Titan Gel.

 

Επιμήκυνση πέους με χειρουργική επέμβαση και αντλία πέους

Η χειρουργική επέμβαση για αύξηση πέους, γνωστή ως Φαλλοπλαστική, μπορεί να προσθέσει μερικά εκατοστά σε ένα χαλαρό πέος αλλά δεν επηρεάζει τόσο την στύση.

Στην χειρουργική επέμβαση πέους κόβεται ένα κομμάτι συνδέσμου που συνδέει το πέος με το ηβικό κόκκαλο.

Έτσι οι ειδικοί χειρούργοι κάνουν το πέος να φαίνεται μεγαλύτερο όταν είναι χαλαρό.

Από την άλλη, η αντλία πέους μπορεί να βοηθήσει μερικούς άνδρες με στυτική δυσλειτουργία να επιτύχουν καλύτερες στύσεις και να προσφέρουν μεγαλύτερη απόλαυση στη σύντροφό τους.

Οι αντλίες πέους δεν αυξάνουν το μέγεθος του πέους μόνιμα, καθώς το αποτέλεσμα είναι μόνο προσωρινό και προσφέρει μια καλύτερη στύση.

 

Αύξηση πέους με φάρμακα

Υπάρχουν μερικά φάρμακα που υπόσχονται αύξηση του πέους καθώς και καλύτερες στύσεις.

Αυτά τα φάρμακα συνήθως είναι χάπια τεστοστερόνης, που στην ουσία αυξάνουν την συγκεκριμένη ορμόνη στους άνδρες.

Δεν υπάρχει επιστημονική έρευνα που να υποστηρίζει πως τα συμπληρώματα τεστοστερόνης αυξάνουν το μέγεθος του ανδρικού μορίου ενώ δεν συνδυάζονται τα επίπεδα τεστοστερόνης στο αίμα, με το μέγεθος του πέους.

 

Μετράει τελικά το μέγεθος;

Σε μια μελέτη που δημοσιεύθηκε στο περιοδικό Psychology of Men Masculinity διαπιστώθηκε ότι οι άνδρες ανησυχούν πολύ περισσότερο για το μέγεθος του πέους τους, παρά για οτιδήποτε άλλο!

Αν και ποσοστό μεγαλύτερο από 85% των γυναικών δήλωσαν ότι είναι απόλυτα ικανοποιημένες από το μέγεθος του μορίου των ανδρών τους, εν τούτοις οι άνδρες επιμένουν να αναζητούν λύσεις για αύξηση του πέους τους.

Ένα ιδανικό πέος σε στύση πρέπει να είναι μεταξύ 12 και 15 εκατοστών.

 

Επιμήκυνση πέους με κρέμα

Υπάρχουν ειδικές κρέμες που μπορούν να αυξήσουν το πέος σας μέσα σε μερικές εβδομάδες καθώς και να προσφέρουν μια καλύτερη στύση κατά τη διάρκεια του σεξ.

Αυτές οι κρέμες ενισχύουν τη ροή του αίματος με φυσικά συστατικά και δίνουν στο πέος σας τη δυνατότητα να αυξηθεί από 2 έως 5 εκατοστά, δίχως χειρουργικές ή άλλες επεμβατικές μεθόδους.

Η πιο δημοφιλής κρέμα επιμήκυνσης πέους είναι η titan gel.

Η Titan Gel προσφέρει όλα τα θετικά πλεονεκτήματα της αύξησης πέους όπως ευκολία, άμεσα αποτελέσματα σε 10-15 ημέρες, καμία παρενέργεια καθώς και προσιτό κόστος.

Μπορείτε να προμηθευτείτε την Titan Gel από την επίσημη ιστοσελίδα της εταιρείας ΕΔΩ και να σας αποσταλεί στο σπίτι ή στο χώρο που θα υποδείξετε, με δωρεάν αντικαταβολή!

Αν νομίζετε ότι το πέος σας έχει μικρό μέγεθος ή αναζητάτε κάτι καλύτερο για την στύση σας, το Titan gel είναι το καλύτερο συμπλήρωμα ώστε να δείτε άμεσα ορατά αποτελέσματα!