Ροχαλητό – Πως να το σταματήσετε – Ροχαλητό θεραπεία

ροχαλητο - θεραπεια - αντιμετωπιση
Μην το χάσετε!
Θέλεις να χάσεις τα κιλά των εορτών και σύνολο έως 10 κιλά σε 1 μήνα; 

-10 κιλά σε ένα μήνα!

Invalid email address
Λάβετε στο e-mail σας τον απόλυτο ΟΔΗΓΟ, εντελώς δωρεάν!

Ροχαλητό

Που οφείλεται – Πως να το σταματήσετε – Ροχαλητό θεραπεία 

Το ροχαλητό είναι μια κοινή πάθηση που μπορεί να επηρεάσει τον οποιοδήποτε άνθρωπο – είτε γυναίκα είτε άνδρα.

Εμφανίζεται συχνότερα στους άνδρες καθώς και στους ανθρώπους που είναι υπέρβαροι.

Δυστυχώς, το ροχαλητό επιδεινώνεται όσο περνάνε τα χρόνια.

Το ροχαλητό χωρίζεται σε 2 κατηγορίες – το μόνιμο ροχαλητό και το περιστασιακό.

Το περιστασιακό ροχαλητό συνήθως δεν είναι πολύ σοβαρό και ως επί το πλείστον δεν είναι και ενοχλητικό για την σύντροφό σας στο κρεβάτι.

Συνήθως συμβαίνει 1-2 φορές τον μήνα – όταν θα είστε περισσότερο κουρασμένος ή θα έχετε φάει αρκετά πριν πέσετε για ύπνο.

Από την άλλη, το μόνιμο ροχαλητό συμβαίνει σχεδόν κάθε βράδυ που κοιμάστε και διαταράσσει τόσο τα μοτίβα ύπνου τα δικά σας όσο και του ανθρώπου που κοιμάται δίπλα σας.

Το ροχαλητό βλάπτει σοβαρά την υγεία των ανθρώπων και η άμεση ιατρική βοήθεια ή η παροχή συσκευών που αντιμετωπίζουν το ροχαλητό, κρίνεται αναγκαίο.

snorest κουμπι αγορα

Που οφείλεται το ροχαλητό – Η αιτία του ροχαλητού

Το ροχαλητό συμβαίνει όταν η ροή του αέρα δια μέσω του στόματος ή/και της μύτης, έχει παρεμποδιστεί φυσικά από κάποια αιτία.

Οι πιο συνηθισμένες αιτίες που παρεμποδίζουν την ροή του αέρα και προκαλούν το ροχαλητό, είναι:

Παρεμπόδιση των ρινικών αεραγωγών: Μερικοί άνθρωποι ροχαίνουν μόνο κατά τη διάρκεια των αλλεργικών περιόδων όπως για παράδειγμα κάθε άνοιξη που ανθίζουν οι αλλεργίες, μαζί με τη γύρη και τα λουλούδια.

Οι παραμορφώσεις της μύτης ή οι ρινικοί πολύποδες, μπορεί επίσης να προκαλέσουν παρεμπόδιση των ρινικών αεραγωγών και είναι μια αιτία για ροχαλητό.

 

Κακός μυϊκός τόνος στο λαιμό και τη γλώσσα: Οι μύες του λαιμού και της γλώσσας μπορεί να είναι πολύ χαλαροί, γεγονός που τους επιτρέπει να καταρρεύσουν και να πέσουν πίσω στον αεραγωγό.

Αυτό δεν είναι ανησυχητικό από θέμα υγείας, όμως προκαλεί ροχαλητό ιδιαίτερα σε συνθήκες όπως: Βαθύ ύπνο, κατανάλωση αλκοόλ ή χρήση υπνωτικών χαπιών.

Όσο περνάνε τα χρόνια επέρχεται μεγαλύτερη χαλάρωση αυτών των μυών.

 

Ογκώδης ιστός του λαιμού: Το υπερβολικό βάρος σε έναν άνθρωπο μπορεί να προκαλέσει ογκώδη ιστό στο λαιμό. Συχνά αυτό συμβαίνει και σε παιδιά με μεγάλες αμυγδαλές και αδενοειδή με αποτέλεσμα να έχουν επίπονο ροχαλητό.

snorest κουμπι αγορα

Προβλήματα υγείας που σχετίζονται με το ροχαλητό

Πέρα από τις διαταραχές ύπνου – τόσο τις δικές σας όσο και των ανθρώπων που κοιμάστε μαζί – το μακροχρόνιο ροχαλητό επιφέρει μια σειρά από προβλήματα υγείας.

Ένα σοβαρό σημάδι που προδίδει πρόβλημα υγείας με το ροχαλητό, μπορεί να είναι η αποφρακτική άπνοια στον ύπνο σας.

Η άπνοια ύπνου δημιουργεί αρκετά προβλήματα, όπως:

Διακοπές αναπνοής: Η ανάσα σας διακόπτεται κατά τη διάρκεια του ύπνου από μερικά δευτερόλεπτα έως λίγα λεπτά. Αυτό επιφέρει ένα συνεχές ξύπνημα, ακόμα κι αν δεν το συνειδητοποιείτε!

Ελαφρύς ύπνος: Επειδή αναγκαστικά ξυπνάτε αρκετές φορές στον ύπνο σας από το ροχαλητό ή/και την άπνοια, αυτό δε σας επιτρέπει να περάσετε από το στάδιο του ελαφρύ ύπνου, στο στάδιο του βαθύ, αποκαταστατικού ύπνου που σας ξεκουράζει.

Προβλήματα στην καρδιά: Το παρατεταμένο ροχαλητό επιφέρει υψηλότερη αρτηριακή πίεση και μπορεί να προκαλέσει ακόμα και καρδιακή προσβολή και εγκεφαλικό επεισόδιο.

Κακός ύπνος: Τέλος, το ροχαλητό «προσφέρει» έναν κακό ύπνο τόσο σε εσάς όσο και στη/στον σύντροφό σας με συνέπεια να επηρεάσει την ποιότητα ζωής σας και να μη σας αφήνει να ξεκουραστείτε για την επόμενη ημέρα.

 

Πως να σταματήσω το ροχαλητό

Η αντιμετώπιση του ροχαλητού πρέπει να γίνει με εγκεκριμένα μέσα και τρόπους που έχουν δοκιμαστεί.

Ο πιο συνηθισμένος τρόπος που θα σας βοηθήσει να αντιμετωπίσετε το ροχαλητό είναι κάποιες συσκευές που παρεμβαίνουν στο ρινικό διάφραγμα, όπως το snorest.

Το Snorestείναι ένα ειδικό ιατρικό κλιπ που ασκεί πίεση στο σημείο της μύτης που είναι υπεύθυνο για τη σωστή λειτουργία του διαφράγματος και της αναπνοής.

Το εγκεκριμένο επίθεμα για ροχαλητό Snorest, ενεργοποιεί ένα φυσικό αντανακλαστικό του ουρανίσκου και βοηθάει στη μείωση ή ακόμα και στην εξάλειψη του ροχαλητού κατά τη διάρκεια του ύπνου σας!

Η αντιμετώπιση του ροχαλητού δεν είναι πλέον δύσκολη – αρκεί να γνωρίζετε τι προκαλεί το ροχαλητό καθώς και να βρείτε το σωστό προϊόν, που αντιμετωπίζει το πρόβλημα στη ρίζα του.

Με το Snorest το ροχαλητό σταματάει μια για πάντα και εσείς επανέρχεστε στην φυσιολογική ροή ύπνου, από την πρώτη εβδομάδα χρήσης.

Πρόκειται για ένα μικρό γκάτζετ που το φοράτε στη μύτη και αυτό αυτόματα ασκεί την ιδανική πίεση εκεί που πρέπει, για να αναπνέετε σωστά καθόλη τη διάρκεια της νύχτας!

snorest κουμπι αγορα

Θεραπεία για το ροχαλητό

Η καλύτερη θεραπεία για την αντιμετώπιση του ροχαλητού είναι οι συσκευές όπως το εγκεκριμένο Snorest.

Υπάρχουν αρκετές λύσεις για ροχαλητό όμως συνήθως τα περισσότερα προϊόντα αποτυγχάνουν καθώς δεν είναι δοκιμασμένα ή (το πιο συνηθισμένο) προσφέρουν ψεύτικες ελπίδες.

Η απαλλαγή από το ροχαλητό είναι μια διαδικασία ρουτίνα που θα σας επιτρέψει να επιστρέψετε στη φυσιολογική ροή ύπνου και επιτέλους να ξεκουράζεστε ικανοποιητικά.

Γιατί να μην αντιμετωπίστε το ροχαλητό και να ξανά απολαύσετε τον ύπνο σας;

Πλέον μπορείτε να πείτε ένα μεγάλο «ροχαλητό στοπ», ως εδώ! Σταματήστε το ροχαλητό και προσφέρετε ένα μεγάλο δώρο πρώτα στον εαυτό σας και μετά στο σύντροφό σας που μοιράζεστε το ίδιο κρεβάτι και σίγουρα ταλαιπωρείται από το δικό σας ροχαλητό!

snorest κουμπι αγορα

Βοηθήματα για το ροχαλητό

snorest συσκευη για ροχαλητο

Ας αναλύσουμε τα καλύτερα βοηθήματα για το ροχαλητό καθώς και τι κατηγορίες προϊόντων υπάρχουν, για να αντιμετωπίσετε το πρόβλημα.

Υπάρχουν διάφορα προϊόντα για ροχαλητό όπως σπρέι, μασελάκια, ταινίες, αιθέρια έλαια, επιθέματα, κ.α.

Κάνουν όμως όλα την ίδια δουλειά; Έχουν ένα ικανοποιητικό αποτέλεσμα;

Επειδή και εγώ ήμουν παθών με το ροχαλητό και είχα δοκιμάσει σχεδόν τα πάντα, θα ήθελα να με εμπιστευτείτε και να μην χάνετε τσάμπα το χρόνο και το χρήμα σας – και ειδικά την υπομονή σας.

 

Το καλύτερο σπρέι για ροχαλητό

Προσωπικά κανένα σπρέι δε με βοήθησε. Το μόνο που κατά περιόδους έχω πάντα μαζί μου και παίρνω πριν τον ύπνο, είναι τα διάφορα σπρέι για την βουλωμένη μύτη όπως το physiomerή κάποιο με κορτιζόνη.

Αυτά τα χρησιμοποιώ κατά τη διάρκεια που είναι βουλώμενη η μύτη μου την άνοιξη ή σε κάποια ίωση.

Σε καμία περίπτωση όμως τα διάφορα σπρέι για ροχαλητό δε βοηθάνε την κατάσταση!

snorest κουμπι αγορα

Ταινίες για ροχαλητό

Τα προηγούμενα χρόνια ήταν ιδιαίτερα δημοφιλείς οι ταινίες για ροχαλητό – τις τοποθετούσες πάνω στη μύτη (από την εξωτερική επιφάνεια) και με κάποιον μαγικό τρόπο το ροχαλητό σταματούσε.

Φυσικά σε καμία περίπτωση κάτι τέτοιο δε συνέβαινε. Αν και είχα δοκιμάσει αρκετές μάρκες, το αποτέλεσμα ήταν σχεδόν πάντα το ίδιο: Να μην συμβαίνει τίποτα θεαματικό και το ροχαλητό να συνεχίζει και πάλι.

Οι διάφορες ταινίες και τα επιθέματα για ροχαλητό δυστυχώς δεν επιφέρουν κανένα ουσιώδες αποτέλεσμα στην μόνιμη αντιμετώπιση του ροχαλητού.

Το ίδιο φυσικά ισχύει και για τα αυτοκόλλητα μύτης για ροχαλητό. Πρόκειται στην ουσία για τις ταινίες ροχαλητού, απλά με άλλη ονομασία.

 

Θεραπεία ροχαλητού με βότανα

Οι φαν της ομοιοπαθητικής έχουν καταλήξει σε μια θεραπεία με βότανα για το ροχαλητό.

Αυτή περιλαμβάνει χαλαρωτικά και μη βότανα που σκοπό έχουν να χαλαρώσουν τους μύες της μύτης και του ουρανίσκου, με τελικό στόχο την εύκολη ροή του αέρα από έξω προς τα μέσα.

Η αλήθεια είναι ότι ίσως μερικές ημέρες τα αιθέρια έλαια να σας βοηθήσουν καθώς θα σας χαλαρώσουν αρκετά και θα σας βοηθήσουν και στη χώνεψη του φαγητού (μη ξεχνάτε πως το ροχαλητό προκαλείται και από το αν έχετε φάει λίγο πριν κοιμηθείτε).

Όμως τα βότανα και τα αιθέρια έλαια δεν μπορούν να είναι μια μόνιμη και σοβαρή λύση, στο πρόβλημα κατά του ροχαλητού.

snorest κουμπι αγορα

Βοηθήματα για το ροχαλητό

Όπως έγραψα και πιο πάνω, το καλύτερο και πιο ουσιώδες γκάτζετ για το ροχαλητό, είναι το Snorest.

snorest συσκευη για ροχαλητοΠρόκειται για μια συσκευή που στην ουσία βοηθάει έτσι ώστε η ροή του άερα να είναι αυτή που πρέπει – δηλαδή να καταφθάνει από έξω και να περνάει έπειτα μέσα από τον ουρανίσκο, στα πνευμόνια σας.

Αν και δεν υπάρχει ακόμα κάποιο φάρμακο για ροχαλητό, το Snorestείναι ίσως το καλύτερο βοήθημα που θα σας επιστρέψει να αντιμετωπίσετε αποτελεσματικά το ροχαλητό και θα επιφέρει την ηρεμία ανάμεσα σε ένα ζευγάρι.

Είναι πολύ δύσκολο και ενοχλητικό να μην έχετε σωστό ύπνο καθώς διαταράσσετε η λειτουργία όλου του οργανισμού και δε μπορείτε να σκεφθείτε καθαρά.

Η γρήγορη λύση για την αντιμετώπιση του ροχαλητού είναι η συσκευή Snorest– ένα μοναδικό κλιπ με ευέλικτη γέφυρα που είναι πατενταρισμένο από την κατασκευάστρια εταιρεία.

 

Τι ακριβώς προσφέρει το Snorest

Το Snorest είναι μια παγκόσμια ανακάλυψη για τον κόσμο της ιατρικής. Πρόκειται για ένα κλιπ που το φοράτε μόνο κατά τη διάρκεια του ύπνου κι αυτό κάνει όλες τις απαραίτητες ενέργειες όπως το να πατάει τη μύτη σε διάφορα σημεία κι έτσι η ροή του άερα να εισέρχεται μέσα σας, όπως ακριβώς θα έπρεπε!

Μέσα σε μερικές εβδομάδες με το Snorest θα δείτε τρομερά αποτελέσματα καθώς το ροχαλητό θα έχει περάσει ενώ ακόμα και τα συμπτώματα της χρόνιας ρινίτιδας θα περιοριστούν σημαντικά!

Πλέον θα κοιμάστε και θα αναπνέετε απόλυτα σωστά, δίχως να διαταράσσετε τον ύπνο του συντρόφου σας!

Ακόμα κι αν η μύτη σας είναι συνήθως βουλωμένη το βράδυ (από υγρασία ή οποιονδήποτε άλλον παράγοντα), το Snorest σας βοηθάει να κοιμάστε καλά και με μια εντελώς καθαρή μύτη!

snorest κουμπι αγορα

Κριτικές Snorest

Στην ιστοσελίδα του κατασκευαστή, θα διαβάσετε κριτικές από αληθινούς πελάτες. Εκεί μπορείτε να δείτε και περισσότερες λεπτομέρειες σχετικά με το προϊόν και να ανακαλύψετε αν τελικά καλύπτει τις δικές σας ανάγκες ή όχι.

Αυτό που πρέπει να γνωρίζετε είναι πως με το Snorest θα αρχίστε να κοιμάστε και πάλι σωστά καθώς επίσης και η ροή του οξύγονου θα επιστρέψει στα κανονικά – αυτό θα σας επιτρέψει να ξεκουράζεστε όπως παλιά!

Τέλος, μην ξεχνάτε πως μαζί με εσάς, θα ξεκουράζεται και ο σύντροφός σας που τόσο ταλαιπωρείται από το δικό σας ροχαλητό!

snorest κουμπι αγορα