Θεραπεία της ψωρίασης – Αλοιφές για ψωρίαση – Πως φεύγει η ψωρίαση

θεραπεία για ψωρίαση
Μην το χάσετε!
Θέλεις να χάσεις τα κιλά των εορτών και σύνολο έως 10 κιλά σε 1 μήνα; 

-10 κιλά σε ένα μήνα!

Invalid email address
Λάβετε στο e-mail σας τον απόλυτο ΟΔΗΓΟ, εντελώς δωρεάν!

Θεραπεία της ψωρίασης – Αλοιφές για ψωρίαση – Πως φεύγει η ψωρίαση

Η ψωρίαση αποτελεί μια αυτοάνοση πάθηση που ταλαιπωρεί εκατομμύρια κόσμου σε όλο τον πλανήτη.

Δημιουργείται από την λανθασμένη αντιμετώπιση του ανοσοποιητικού συστήματος.

Συνήθως οι ψωριακές πλάκες, που είναι αποτέλεσμα της ψωρίασης, δημιουργούνται στον αγκώνα, τα γόνατα, το κρανίο, τις παλάμες και την πλάτη.

Αυτές οι ψωριακές πλάκες φέρνουν φαγούρα στον παθόντα και μια εμφάνιση που σίγουρα δημιουργεί προβληματισμό.

Πλέον όμως, με τις κατάλληλες αλοιφές και κρέμες υπάρχει θεραπεία για την ψωρίαση.

Δε θα πρέπει να απογοητεύεστε ούτε να τα παρατάτε – η ψωρίαση μπορεί να αντιμετωπιστεί!

Ψωρίαση θεραπεία κρέμα

Οι πιο δημοφιλείς μέθοδοι για την αντιμετώπιση της ψωρίασης είναι οι διάφορες κρέμες που κυκλοφορούν στην αγορά.

Αυτές χωρίζονται σε αλοιφές με κορτιζόνη και χωρίς κορτιζόνη. Σας προτείνουμε να ξεκινήσετε με μη κορτιζονούχες κρέμες καθώς είναι πιο ήπιες και αποδεκτές για τον οργανισμό σας.

Οι θεραπείες για την ψωρίαση με κρέμα απαιτούν σχολιαστική τήρηση της εφαρμογής – έτσι αν οι οδηγίες λένε ότι πρέπει να την εφαρμόζετε κάθε ημέρα 3 φορές, θα πρέπει να ακολουθείτε οπωσδήποτε αυτή την οδηγία και να μην ξεχνάτε να την βάλετε στις περιοχές που έχουν φθαρεί.

Η θεραπεία με κρέμα για την ψωρίαση είναι μια πολύ καλή μέθοδος και προτείνεται σχεδόν σε όλα τα στάδια της ψωρίασης. Δε δημιουργεί κανένα αρνητικό σύμπτωμα και προσφέρει μόνο οφέλη όπως η καταπολέμηση της ψωρίασης και η επαναφορά των ψωριακών πλακών, στο επίπεδο που ήταν πριν τη ψωρίαση.

Σας τηλεφωνούμε για να σας προτείνουμε την καλύτερη λύση για την ψωρίαση!

Ψωρίαση θεραπεία με βότανα

Η θεραπεία της ψωρίασης με βότανα προσφέρει μόνο προσωρινά αποτελέσματα και αυτά είναι αρκετά αμφιλεγόμενα.

Στις περισσότερες περιπτώσεις τα αποτελέσματα της θεραπείας με βότανα είναι η προσωρινή παύση της φαγούρας και η μαλάκωση των ψωριακών πλακών.

Η ψωρίαση δε μπορεί να αντιμετωπιστεί με βότανα καθώς αυτά δε προσφέρουν μια μόνιμη και αποτελεσματική λύση.

Κάποια έλαια και βότανα μπορούν να σας προσφέρουν μια προσωρινή ανακούφιση από την φαγούρα έτσι ώστε να σταματήσετε να ξύνετε τις πληγείσες περιοχές.

 

Θεραπεία ψωρίασης με κεραλοιφή

Όπως γράψαμε και στη θεραπεία της ψωρίασης με βότανα, η κεραλοιφή μπορεί να σας βοηθήσει να ιάσετε τα συμπτώματα της ψωρίασης αλλά μόνο προσωρινά.

Πιο συγκεκριμένα η θεραπεία της ψωρίασης με κεραλοιφή θα σας δώσει ένα θετικό προσωρινό αποτέλεσμα, που τις περισσότερες φορές θα είναι ένα πιο λείο δέρμα που θα το νιώθετε ανακουφισμένο καθώς θα έχει υποχωρήσει η φαγούρα.

Δυστυχώς τα αποτελέσματα της θεραπείας με κεραλοιφή είναι προσωρινά και δεν έχουν μόνιμο χαρακτήρα.

 

Ψωρίαση θεραπεία με ομοιοπαθητική

Η ομοιοπαθητική είναι μια τάση των τελευταίων ετών. Εδώ να τονίσουμε ότι οι περισσότεροι ομοιοπαθητικοί ΔΕΝ είναι γιατροί και δεν έχουν κάποιο πτυχίο.

Η ομοιοπαθητική δεν είναι επιστήμη – κι αυτό πρέπει να το καταλάβει ο κόσμος!

Στην θεραπεία της ψωρίασης με την ομοιοπαθητική, ο επιβλέπων «γιατρός» προτείνει εναλλακτικούς τρόπους αντιμετώπισης της ψωρίασης όπως ο βελονισμός, η γυμναστική, ο διαλογισμός, κ.α.

Η ψωρίαση δυστυχώς δεν αντιμετωπίζεται με διαλογισμό και ομοιοπαθητική.

Αν θέλετε να θεραπεύσετε τη ψωρίαση, θα πρέπει να δείτε σοβαρούς τρόπους αντιμετώπισης όπως οι διάφορες κρέμες καθώς και μερικές μικρό αλλαγές στη ζωή σας (θα τα αναλύσουμε παρακάτω).

 

Θεραπεία ψωρίασης με διατροφή

Η διατροφή παίζει πολύ σημαντικό ρόλο στην εξέλιξη και στη θεραπεία της ψωρίασης. Υπάρχουν τροφές που επιβαρύνουν τη ψωρίαση και θα πρέπει να τις κόψετε εντελώς από το διαιτολόγιό σας.

Τέτοιες τροφές είναι τα λιπαρά τρόφιμα, το αλκοόλ, οι μεγάλες δόσεις καφεΐνης και το κόκκινο κρέας.

Για τη θεραπεία της ψωρίασης με διατροφή, συνίσταται επίσης ο καλός ύπνος τουλάχιστον 7-8 ώρες την ημέρα και η όσο το δυνατόν μεγαλύτερη απομάκρυνση του στρες.

Είναι γνωστό και επιβεβαιωμένο πως η ψωρίαση ενεργοποιείται από το στρες και επιβαρύνει την υγεία του παθόντα.

 

Ψωρίαση θεραπεία με ενέσεις και χάπια

Κυκλοφορούν στο διαδίκτυο διάφορα «θαυματουργά» χάπια και ενέσεις για τη θεραπεία της ψωρίασης. Δυστυχώς πρόκειται για απάτες καθώς κανένα από αυτά τα χάπια ή τις ενέσεις δεν λύνει το πρόβλημα της ψωρίασης.

Η ψωρίαση δε μπορεί να λυθεί με χάπια ή ενέσεις, όταν πρόκειται για ένα αυτοάνοσο νόσημα. Αυτό που πρέπει να κάνει ο ασθενής, είναι να αλλάξει τη διατροφή του, να περιορίσει το αλκοόλ και να μηδενίσει το στρες του.

Οι ψωριακές πλάκες και η επιδερμίδα που έχει καταστραφεί από τη ψωρίαση, επανέρχεται με ειδικές αλοιφές όπως το Psorilax.

 

Ψωρίαση στους αγκώνες θεραπεία

 Οι αγκώνες είναι από τα πρώτα σημεία στο ανθρώπινο σώμα που πλήττονται από τη ψωρίαση. Οι ψωριακές πλάκες εμφανίζονται πολύ εύκολα στους αγκώνες και έπειτα στο υπόλοιπο σώμα όπως τα πόδια, το κεφάλι, οι παλάμες, κ.α.

Η θεραπεία της ψωρίασης στους αγκώνες δε διαφέρει από το υπόλοιπο σώμα. Για να θεραπεύσετε τη ψωρίαση στους αγκώνες θα πρέπει να εφαρμόσετε τοπικές κρέμες όπως η ειδική και αναγνωρισμένη κρέμα Psorilax, που είναι κατάλληλη για την απομάκρυνση της ψωρίασης και την επαναφορά του δέρματος στη κατάσταση που ήταν πριν τη νόσο.

 

Πως φεύγει η ψωρίαση 

Η ψωρίαση φεύγει όταν αρχίσουμε να απομακρύνουμε το στρες από τον οργανισμό σας με συνεργασία με ειδικές αλοιφές όπως η Psorilax.

Το Psorilax βοηθάει στην καταπολέμηση της ψωρίασης μέσα από ένα ειδικό φυτικό σύμπλεγμα συστατικών.

Η αλοιφή Psorilax θρέφει και καταπραϋνει το δέρμα με αποτέλεσμα γρήγορα να ανακάπτει από τις ψωριακές πλάκες.

Μέσω των βιταμινών που περιέχει εμποδίζει την εξάπλωση της νόσου στα υγιή κύτταρα του δέρματος και έτσι σας προστατεύει από την μετεγκατάσταση της ψωρίασης σε άλλο μέρος του δέρματός σας.

Τέλος, η Psorilax καταπραϋνει και μηδενίζει τη φαγούρα πάνω στο ψωριακό δέρμα, αφήνοντας μια λεία και καθαρή επιδερμίδα.

 

Αλοιφές για ψωρίαση – Αλοιφές με κορτιζόνη και χωρίς

Πέρα από την Psorilax θα βρείτε αρκετές κρέμες για τη ψωρίαση είτε με κορτιζόνη είτε χωρίς.

Οι κορτιζονούχες κρέμες προσφέρουν πιο άμεσο αποτέλεσμα όμως διοχετεύουν αρκετή ποσότητα κορτιζόνης στον οργανισμό σας.

Θα σας προτείναμε μια μη κορτιζονούχα κρέμα, τα αποτελέσματα της οποίας μπορεί να πάρουν λίγο καιρό παραπάνω αλλά είναι μόνιμα και επιπλέον δεν επιβαρύνουν τον οργανισμό με την έξτρα κορτιζόνη.

Οι αλοιφές για ψωρίαση χωρίς κορτιζόνη θα πρέπει να είναι η νο1 επιλογή σας όσον αφορά τη θεραπεία και την αντιμετώπιση της ψωρίασης.

Από την άλλη, οι αλοιφές για ψωρίαση με κορτιζόνη θα πρέπει να χρησιμοποιούνται μόνο ως τελευταία επιλογή και αφού έχετε δοκιμάσει όλες τις υπόλοιπες μεθόδους.

 

Η καλύτερη αλοιφή για ψωρίαση

Όπως σημειώσαμε και πιο πάνω, μετά από προσωπική δοκιμή προτείνουμε την αλοιφή για ψωρίαση Psorilax. Είναι ίσως η καλύτερη αλοιφή για ψωρίαση αφού προσφέρει ανακούφιση στο ψωριακό δέρμα και επιπλέον ανάκαμψη του δέρματος από τις ψωριακές πλάκες μέσα σε σχετικά γρήγορο χρόνο!

Θα πρέπει επίσης να λάβετε υπόψιν πως η καλύτερη αλοιφή για ψωρίαση μπορεί σε εσάς να μην έχει τα ίδια αποτελέσματα που είχε σε κάποιον άλλον, γιατί η ψωρίαση είναι ένα αυτοάνοσο νόσημα και συμπεριφέρεται διαφορετικά από άνθρωπο σε άνθρωπο και από επιδερμίδα σε επιδερμίδα.

 

Σπιτική κρέμα για ψωρίαση

Αρκετές φορές, ειδικά μέσα στην απόγνωσή μας, αναζητάμε σπιτικές μεθόδους για να αντιμετωπίσουμε κάποιο νόσημα ή κάποια ασθένεια που μας ταλαιπωρεί.

Το αποτέλεσμα αυτού είναι απλά να καθυστερούμε την ίαση καθώς αργά ή γρήγορα θα καταλήξουμε να προμηθευτούμε τις ειδικές κρέμες που έχουν φτιαχτεί από εργοστάσια και επιστήμονες.

Γνώμη μας είναι να μην ψαχθείτε καθόλου με σπιτικές κρέμες για τη ψωρίαση – θα βρείτε δεκάδες θαυματουργές συνταγές στο διαδίκτυο – γιατί το μόνο που θα καταφέρετε είναι κάποιες ψεύτικες ελπίδες και να χάσετε 2-3 εβδομάδες δοκιμών!

 

Πως θεραπεύεται η ψωρίαση – Πως θεραπεύτηκα από τη ψωρίαση

Όπως γράψαμε αρκετές φορές στο άρθρο μας, η ψωρίαση θεραπεύεται με ειδικές κρέμες που τοποθετούνται στην πάσχουσα περιοχή.

Οι κρέμες για τη ψωρίαση θα πρέπει να περιέχουν κάποια βασικά συστατικά και βιταμίνες, καθώς σκοπός δεν είναι μόνο η ίαση της ψωρίασης από την πάσχουσα περιοχή αλλά και η αναδόμηση του δέρματος που έχει υποστεί μεγάλη ταλαιπωρία από τις ψωριακές πλάκες.

Το Psorilax περιέχει παραπάνω από 10 ενεργά συστατικά και βιταμίνες που βοηθάνε το δέρμα σας να απομακρύνει τη ψωρίαση και να το επαναφέρει πάλι στην αρχική του κατάσταση.

Μη ξεχνάτε πως η ψωρίαση είναι ένα αυτοάνοσο νόσημα που δεν μπορεί να ιαθεί πλήρως, παρά μόνο να θεραπεύονται τοπικά τα συμπτώματά της.